Naš standard brige

Sve što radimo, radimo sa našim Standardom brige.

Obećavamo da ćemo vas staviti na prvo mesto, uz izuzetnu korisničku podršku i vozila koja se održavaju i čiste prema našim standardima visokog kvaliteta.

Mi&rskuo;neprestano uvodimo inovacije kako bismo pomogli da se svet pokrene napred—uključujući nove načine da pređete još više za vas, tako da možete sa samopouzdanjem da krenete na put, gde god da vas život odvede.

Da bi ovo obećanje postalo stvarnost, naše lokacije za iznajmljivanje su vođene sledećim najboljim praksama.

 

Potpuno čisto obećanje

Čista vozila su uvek bila prioritet. Sa Complete Clean Pledge®, poboljšali smo naše prakse čišćenja za vozila i naše filijale tako da se možete osećati samopouzdano pri svakom iznajmljivanju, svaki put.

Lov Touch Transactions

Želimo da vaš proces iznajmljivanja bude što intuitivniji i lakši. Dakle, povećavamo naše napore da obezbedimo visokotehnološke digitalne alate sa malim dodirom koji obezbeđuju manje kontakata bez žrtvovanja usluge.

Izuzetna korisnička usluga

Odlična usluga za korisnike počinje slušanjem. Odvajamo vreme da razumemo vaše potrebe, kako bismo mogli da ponudimo najbolje rešenje. Ova pažnja prema našim klijentima je ono što nas je učinilo globalnim liderom u mobilnosti. Kupci dolaze kod nas—i ostaju sa nama—jer uvek težimo da pružimo izuzetno i personalizovano iskustvo.

Održavanje i bezbednost vozila

Ništa nije važnije od bezbednosti naših kupaca. Pratimo ili premašujemo uputstva proizvođača za zamenu guma i zamenu ulja kako bismo osigurali da vaše iskustvo bude bezbedno i neprekidno.

Vizuelni pregled svakog vozila

Kao deo našeg Standarda nege, vršimo konačnu proveru kvaliteta svakog vozila pre svakog iznajmljivanja. Ovaj dodatni korak uključuje dokumentaciju o stanju vozila pre svakog iznajmljivanja, nudeći vam bezbrižnost kako biste mogli da budete fokusirani na put pred vama.
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.