Otključaj svet

Spremni da krenete na put i sledeće putovanje? Ne morate da tražite dalje jer sa našom ekskluzivnom ponudom od 10% na iznajmljivanje automobila u raznim zemljama širom sveta uvek dobijate više. Zašto se zadovoljiti običnim kada možete istražiti neobično? Bilo da žudite za suncem okupanim plažama Grčke, šarmantnim ulicama Italije ili idiličnim pejzažima Novog Zelanda, naš raznovrstan izbor destinacija osigurava da se nađe ponešto za svakoga. Iskoristite priliku da istražite, otkrijete i stvorite nezaboravne uspomene uz našu nenadmašnu ponudu za iznajmljivanje automobila. Naša široka paleta vozila, uključujući kompaktne automobile, SUV i luksuzne modele znači da ćete sigurno pronaći pravi automobil koji odgovara vašim potrebama.

Rezervišite danas i iskoristite ovu ponudu od 22. marta do 31. maja u 75 zemalja.
Vaša sledeća avantura vas čeka - rezervišite odmah i neka vaše putovanje života počne!

Detalji ponude:
Rok za rezervacije: - 22. mart - 31. maj
Datumi iznajmljivanja - 1. april - 14. jul
Iznos popusta: 10%

Rezerviši vozilo ili Prikaži/izmeni/otkaži rezervaciju

Pretraživanje i biranje sa liste rezultata

75 zemalja

Albania
Argentina
Armenia
Aruba
Austria
Barbados
Belgija
Belize
Bonaire
Bosna & Herzegovina
Bugarska
Kajmanska Ostrva
Čile
Kolumbija
Kosta Rika
Hrvatska
Curacao
Kipar
Češka Republika
Danska
Dominikanska Republika
Ekvador
Egipat
El Salvador
Estonia
Farska Ostrva
Finska
Georgia
Grčka
Grenada
Guatemala
Guyana
Honduras
Mađarska
Iceland
Italija
Jamajka
Jordan
Kosovo
Latvia
Litvanija
Luxembourg
Malta
Mexico
Crna Gora
Maroko
Holandija
Novi Zeland
Nikaragva
Severna Makedonija
Norveška
Oman
Panama
Paragvaj
Peru
Poljska
Portugal
Katar
Rumunija
Saudijska Arabija
Srbija
Slovačka
Slovenija
Južana Afrika
St Maarten
St. Baarths
Surinam
Švedska
Švajcarska
Tortola
Trinidad & Tobago
Turska
UAE
Urugvaj
US Devičanska ostrva

Uslovi korišćenja

1. Sa ovom ponudom dobijate popust od 10% samo na osnovnu cenu najma automobila [Na osnovu najboljih dnevnih cena najma na veb-sajtu u trenutku rezervacije] za vreme trajanja vaše rezervacije za iznajmljivanje automobila (Period iznajmljivanja).
2. Ova ponuda je dostupna na Enterprise Rent-A-Car lokacijama koje učestvuju u Albaniji, Argentini, Jermeniji, Arubi, Austriji, Barbadosu, Belgiji, Belizeu, Bonaireu, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Kajmanskim ostrvima, Čileu, Kolumbiji, Kostariki, Hrvatska, Kurasao, Kipar, Češka Republika, Danska, Dominikanska Republika, Ekvador, Egipat, Salvador, Estonija, Farska ostrva, Finska, Gruzija, Grčka, Grenada, Gvatemala, Gvajana, Honduras, Mađarska, Island, Italija, Jamajka, Jordan, Kosovo, Letonija, Litvanija, Luksemburg, Malta, Meksiko, Crna Gora, Maroko, Holandija, Novi Zeland, Nikaragva, Severna Makedonija, Norveška, Oman, Panama, Paragvaj, Peru, Poljska, Portugal, Katar, Rumunija, Saudijska Arabija, Srbija, Slovačka , Slovenija, Južna Afrika, St. Marten, St. Barths, Surinam, Švedska, Švajcarska, Tortola, Trinidad i Tobago, Turska, UAE, Urugvaj, Američka Devičanska ostrva.
3. Ova ponuda važi za sve rezervacije napravljene između 22. marta i 31. maja i periode iznajmljivanja od 1. aprila do 14. jula i ne odnosi se na periode iznajmljivanja duže od 28 dana.
4. Ova ponuda se odnosi na sve klase vozila koje su dostupne u trenutku rezervacije.
5. Svi vozači moraju ispuniti minimalne starosne uslove za zemlju iznajmljivanja. Politika starosti zavisi od zemlje preuzimanja i biće vam dostupna za pregled kada pravite onlajn rezervaciju.
6. Osim ako nije drugačije navedeno, ova ponuda se ne odnosi na bilo kakve dodatne naknade uključujući opciona odricanja od viška, naknade za iznajmljivanje u jednom pravcu, naknade za gorivo, dodatne naknade za vozače i mlade vozače, dodatke za iznajmljivanje uključujući ali ne ograničavajući se na dečija sedišta, lance za sneg, krovne nosače i navigacije.
7. Usluga preuzimanja i vraćanja podleže geografskim ograničenjima. Kontaktirajte svoju filijalu za iznajmljivanje za više detalja.
8. Imate pravo da otkažete rezervaciju u bilo kom trenutku pre početka perioda najma bez naknade. Ako vam rezervacija više nije potrebna, otkažite rezervaciju pre kraja perioda iznajmljivanja.
9. Ova ponuda zavisi od dostupnosti vozila i ne može se koristiti u kombinaciji sa bilo kojom drugom promotivnom ponudom, sniženom cenom, prethodnim ili postojećim rezervacijama.
10. Ova ponuda, uslovi i odredbe su dodatak i ne zamenjuju nikakve uslove ugovora koji se odnose na vaše iznajmljivanje, koji sadrži važne odredbe u vezi sa iznajmljivanjem bilo kog vozila i koji će nastaviti da se primenjuju na iznajmljivanje u potpunosti.
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.