O kompaniji Enterprise Rent-a-car

Koji je način poslovanja kompanije Enterprise? Briga o našim klijentima, zajednicama i okolini.

Kultura i naporan rad stvorili su Enterprise

Enterprise Rent-A-Car trajna je uspešna priča. Načela koja nas vode i skromni počeci spajaju se sa ličnom iskrenošću i integritetom. Verujemo u jačanje naših zajednica. Pružamo usluge klijentima kao da su nam porodica. A naporan rad urodiće plodom. Te su stvari danas jednako važne kao 1957. kada smo utemeljeni.

Danas naša rasprostranjena mreža, vozni park i lepeza usluga Enterprise čini dijelom najvećeg davatelja usluga prijevozničkih rješenja u svijetu. Klijentima nudimo najam vozila lokalno i u zračnim lukama, dijeljenje automobila te najam egzotičnih automobila i kombija, a uz Flex-E-Rent pružamo poslovna rješenja za specijalizirana vozila, uključujući kombije s upravljanom temperaturom i pristupačne minibuseve. Poslujemo u više od 100 zemalja na preko 9500 lokacija. Što to znači za naše klijente? Tamo smo gdje nas trebate.

Aktivno sudjelujemo u održivosti, ne samo zato što je to pametno za poslovanje nego i zato što vjerujemo da svijet trebamo učiniti boljim mjestom za buduće generacije. Zbog naše veličine u jedinstvenom smo položaju da potičemo inovacije, pokrećemo istraživanja i testiramo rješenja koja tržište traži.

Jeste li znali?

Osnivač kompanije Jack Taylor odabrao je naziv Enterprise u čast nosaču aviona u 2. sv. ratu na kojem je služio, USS Enterprise. Danas je naziv Enterprise sinonim za vođstvo i viziju u poslovanju.

Vrednosti

9.500

Enterprise ima više od 9.500 lokacija u više od 100 zemalja.

50 mil

Enterprise se obavezao posaditi 50 miliona stabala u 50 godina.
"Ponajpre vodite računa o svojim klijentima i zaposlenima, a dobit će uslediti."

Sve je započelo sa sedam automobila i slutnjom

Priča kompanije Enterprise započinje vizijom jednog čoveka. Davne 1957. Jack Taylor, odlikovani pilot u 2. sv. ratu, vratio se kući s nadom da izgradi kompaniju i osnuje porodicu.

Na temelju lekcija koje je naučio u mornarici SAD-a, uključujući naporan rad, timski duh i ispravno postupanje, Jack je prihvatio novi koncept izdavanja automobila, uz vozni park od sedam automobila.

Enterprise je sada odomaćen naziv za osobe koje često putuju i ljubitelje vožnje. Robna smo marka priznata kao svetski predvodnik u sektoru najma automobila. Cenimo naše zaposlene i klijente kao članove porodice. Danas Enterprise i dalje uspešno posluje pomoću jednostavnog, a snažnog skupa uverenja kojim se postaje predvodnik u sektoru najma automobila, kao i u održivosti i inovacijama.
 

Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Postavke kolačića možete podesiti u svojem web pregledniku. Klikom na 'Prihvaćam', pristajete na korištenje kolačića.